Prāna – Ron van der Post (NL)

Les inscriptions sont closes.

Prāna – Ron van der Post (NL)

267 267 visiteurs ont vu cet évènement.

Deze intieme relatie bestaat tussen Prana en de Geest. In hatha yoga worden Pranische stromen gemanipuleerd om controle over Citta-Vrtti’s en veranderingen in bewustzijn te bewerkstelligen. In Raja yoga worden citta-vrtti’s gecontroleerd door het bewustzijn via de wil en Prana, waardoor ze onder controle van de geest komen. Prana is een zeer gespecialiseerde soort samengestelde energie met een materiële basis, die volledig verschilt van de andere soorten energie die in het lichaam werken. In het subtielere voertuig dat praktisch een tegenhanger is van het dichte fysieke lichaam, lopen stromen van Prana, die langs goed gemarkeerde kanalen naar elk orgaan en deel van het lichaam stromen en hen op verschillende manieren vitaliseren.

Ron beoefent Yoga sinds 1980 onder leiding van BKS Iyengar en is opgeleid en ingewijd door Brahmrishi Visvatma Bawra Maharash Ji en swami Yogananda in 1993 in India. Ron is een van de weinige studenten uit het Westen die in India in deze traditie is opgeleid. Op aandringen van zijn goeroe begon hij deze indrukwekkende kennis door te geven in de vorm van een yogadocentenopleiding die in 1996 van start ging.
Ron staat in Europa bekend om zijn beheersing van het authentieke yogileven in een westerse samenleving en zijn vermogen om die kennis op een “kristalheldere” nuchtere manier over te brengen. Hij is verbonden met de Vereniging Yogadocenten Nederland (https://www.yoganederland.nl/)

www.yogastudie.nl
Instagram ronvdpost    Facebook Ron van der Post

Cliquer ici pour consulter la liste des sessions du programme en ligne 2023-2024

Les inscriptions de l’évènement sont closes.
 

Date et heure

2024-02-17 @ 19:30 à
2024-02-17 @ 21:00
 

Date de clôture des inscriptions

2024-02-17
 

Catégorie de l’évènement

Partager avec des amis