Yoga en sociale verantwoordelijkheid – Ron van der Post

Registrations have closed.

Yoga en sociale verantwoordelijkheid – Ron van der Post

387 387 people viewed this event.

We zijn één familie in dit universum, we zijn gemaakt van dezelfde 5 elementen [aarde, water, vuur, lucht en ether]. We hebben allemaal bewustzijn, wat simpelweg één is en niet vele. Alleen het uiterlijk is velen. We zijn allemaal op zoek naar hetzelfde, liefde, kennis en erkenning. Maar op dit moment zijn het Ego, jaloezie en macht onze afleidingen die ons wat korte termijn bevredigingen geven.

Ron beoefent Yoga sinds 1980 onder leiding van BKS Iyengar en is opgeleid en ingewijd door Brahmrishi Visvatma Bawra Maharash Ji en swami Yogananda in 1993 in India. Ron is een van de weinige studenten uit het Westen die in India in deze traditie is opgeleid. Op aandringen van zijn goeroe begon hij deze indrukwekkende kennis door te geven in de vorm van een yogadocentenopleiding die in 1996 van start ging.
Ron staat in Europa bekend om zijn beheersing van het authentieke yogileven in een westerse samenleving en zijn vermogen om die kennis op een “kristalheldere” nuchtere manier over te brengen. Hij is verbonden aan de Vereniging voor Yogadocenten in Nederland (https://www.yoganederland.nl/).

www.yogastudie.nl
Instagram ronvdpost                    Facebook Ron van der Post

Click here to view the list of the online programme 2023-2024

Event registration closed.
 

Date And Time

2023-12-16 @ 19:30 to
2023-12-16 @ 21:00
 

Registration End Date

2023-12-16
 

Event Category

Share With Friends